Hoe werkt het?

Met de WordPress widget van Uitvaartervaringen kun je snel een eenvoudig de widget of de badge op je website plaatsen. Met deze widget straal je vertrouwen uit omdat iedere bezoeker jouw beoordelingen kan raadplegen.

De widget

Jouw beoordelingen zichtbaar op je eigen website

De widget van Uitvaartervaringen.nl laat alle recente beoordelingen zien en gebruikers kunnen door de reviews heen bladeren. Met een paar klikken plaats je de widget snel een eenvoudig op je website.

De badge

Zo straalt jouw website nog meer vertrouwen uit

Met de geïntegreerde badge op uw website, zijn jouw meest recente beoordelingen, jouw review sterren en gemiddelde beoordeling direct zichtbaar voor iedere bezoeker van jouw website. Je kunt de grootte en positionering van de badge zelf aanpassen zodat deze aan jouw persoonlijke wensen voldoet.

?
beoordelingen

Gele reviewsterren in Google

Genereer meer verkeer via Google

Daarnaast is het mogelijk om het aantal beoordelingen met de welbekende gele sterren in de zoekresultaten te tonen in Google. Dat ziet er herkenbaar uit voor potentiële klanten en je valt meer op tussen de zoekresultaten. Uit onderzoek blijkt ook dat mensen eerder geneigd zijn om op zo’n zoekresultaat te klikken. Het installeren van de code is niet nodig. Google zal jouw reviews automatisch herkennen en tonen

Bekijk in Google

Afbeelding hierboven – voorbeeld van een zoekopdracht naar een lokale Notaris. Welk resultaat valt je op?

(Binnenkort) Je eigen reviewpagina

Op korte termijn is het ook mogelijk om de reviews die op klantenvertellen.nl hebt ook te tonen als eigen reviewpagina op jouw website. Zodra je shortcode op een webpagina installeert, zal de plugin automatisch de reviews inlezen op jouw eigen website.